Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΦΙΛΗ pard-kelsoskooks ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ..1.ΠΟΔΗΛΑΤΗΣΑ 2.Lourdaki 3Mom of two princes 4. Art witn nolimits.5.ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ 6.ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ 7.ΠΛΟΥΜΙΔΙ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ..

9 σχόλια:

  1. ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!..
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!
    ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το βραβείο!Το αξίζεις πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ο blogger με έχει μπερδέψει με τα κόλπα που κάνει και δεν ξέρω αν τελικά το έφαγε το σχόλιο μου ή ξαφνικά το παρουσιάσει, εγώ θα σου ξαναγράψω. Να είσαι καλά και να πάρεις πολλάάάά ακόμη βραβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μου Κατερίνα γεια σου, την Δευτέρα πέρασα να σου πω ένα γεια και είδα το βραβείο, αλλά ήταν αδύνατον να σου αφήσω σχόλιο... Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την απονομή…. Δεν είναι το βραβείο αυτό καθεαυτό που μου έδωσε τόση χαρά, όσο το ότι μέσα στην μπλοκογειτονιά έχω συναντήσει ανθρώπους σαν και εσένα που μου δίνουν την αγάπη τους και με τα σχόλια τους την δύναμη να συνεχίσω!!!! Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Katrina μου σε ευχαριστω παρα πολυ το βραβειο σου με τιμα.
    Φιλια πολλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινάκι θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για την καθυστέρησή μου, αλλά είχα τραβήγματα με τον μπλογκερ, ακόμη έχω δλδ.Τώρα έχασα τη λίστα με τους αναγνώστες μου:((
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΟΥ!!!Να τα χιλιάσεις!!!
    ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το βραβείο, αλλά κυρίως για τη σκέψη να μου το απονείμεις!!!
    Να ξέρεις πως η εκτίμηση είναι αμοιβαία!
    "Και αλήθεια δεν το λέω εύκολα αυτό"!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα συγχαρητήρια για το βραβείο! Καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ που σκέφτηκες κι εμένα να μου το προσφέρεις! Είναι η πρώτη φορά που παίρνω βραβείο και μου έδωσε μεγάλη χαρά,και πιο πολύ το γεγονός οτι νιώθω σαν να είμαστε μια καλή παρέα κι έχουμε πολλά να μοιραστούμε,αν και μακρυά η μία απο την άλλη.Ευχαριστώ ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή