Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αναρτηση χωρις λογια και εναν κομπο στο λαιμο.



21 σχόλια:

  1. Τι να πει κανείς πράγματι......Ευχομαι μόνο να μην έρθει η στιγμή που εικόνες σαν κι αυτή θα μας αφήνουν απλώς αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγώ εύχομαι μελλοντικα να μην καταλήξουμε κι εμείς σε παγκάκι με τα σκυλάκια μας αγκαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΑΓΩΜΕΝΗ.ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΙ ΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως τα λογια ειναι περιττα,αλλωστε ποτε δεν μου αρεζαν οι λεξεις αλλα οι πραξεις!αυτες οι εικονες ας μας γινουν "μαθημα",να εκτιμαμε περισσοτερο αυτα που εχουμε και κυριως να τα μοιραζομαστε! στη ζωη μας οτι δινουμε μας επιστρεφεται διπλο!το πιστευω αυτο! καλως σε βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
    Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....
    ΟΜΩΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και εμείς όλοι ότι μπορούμε γιατί πραγματικά μπορούμε!!!! λέμε ότι δεν μας φτάνουν τα λεφτά αλλά καπνίζουμε 2 πακέτα την ημέρα αξίας τουλάχιστον 6 ευρώ!!! όσο αφορά τα ζώα επειδή έχω και εγώ σκυλί και απλά το λατρεύω το θεωρώ άνθρωπο για μένα, όλα τα αφήνω πίσω μου και όλους όχι το σκυλί μου και προτιμώ να μείνω εγώ νηστική παρά το σκυλί μου νηστικό και χωρίς εμβολιασμό!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερινα μου όχι μόνο ένα κόμπο...αλλα πολλούς κόμπους στο λαιμο νιώθεις όταν βλέπεις πόσο χαμηλά μπορει να φτασει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια...δεν χρειάζονται λόγια για ότι βλέπουμε....καλό βραδυ..φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο κόμπο; Ανακοπή κατ' ευθείαν.....
    Και τι λόγια να βρεις για να περιγράψεις τόση θλίψη, τόσο πόνο.... Στέκομαι βουβή και με μάτια ορθάνοιχτα, μόνο κοιτάζω...
    Πού θα φτάσουμε;;;;;;;;;;;
    Ευρώπη είν' αυτή;;;; Όχι, δεν είμαι Ευρωπαία εγώ, ντρέπομαι να είμαι Ευρωπαία!
    Όλα για το χρήμα...... Τα πάντα για το χρήμα!!!!
    Έχω τόση οργή μέσα μου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατρινα μου κατι πρεπει να κανουμε ολοι οι υπολοιποι, οι βολεμενοι! Εμεις που ακομα εχουμε ενα σπιτι! Ειναι αδικο! Πολυ αδικο! Δεν ανεχομαι αυτη την κατασταση που μας δημιουργησαν!!!!Ποναω πολυ με ολα αυτα που συμβαινουν!!!!!
    Λυπαμαι............καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα ζωάκια αγαπάνε περισσότερο τους ανθρώπους απο οτι ο άνθρωπος τον συνάνθρωπο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειστε ολες υπεροχες ευχαριστω που ηρθατε στη ζωη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά είναι αβάσταχτες αυτές οι εικόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατρινάκι μου γλυκό!!! Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο συναισθήματα!!!! Εγώ είμαι σίγουροι ότι όλοι μαζί κάτι μπορούμε να κάνουμε για τ'αλλάξουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι! Το οφείλουμε σε μάς, στα παιδιά μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατερίνα μου, πριν από 30 χρόνια, πήγα για πρώτη φορά στην Αμερική. Στην Νέα Υόρκη, σε μιά βόλτα με τις ελληνοαμερικάνες φίλες μου, είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου, άστεγους και μάλιστα να ψάχνουν στα σκουπίδια!!! έξω από το ξενοδοχείο Πλάζα στο Μανχάταν. Και τις ρώτησα: Καλά ρε παιδιά, εγώ έρχομαι από την Ελλαδίτσα, την ψωροκώσταινα, αλλά αυτό δεν το έχω δει ποτέ μου, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, εδώ εσείς που είσαστε και πλούσιο κράτος, πως????? Να τώρα πως μας καταντήσανε!!! Φιλιά, να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κατρίνα μου χαίρομαι πολύ που μοιράζεσαι τις ευαισθησίες σου μαζί μας γιατί φαντάζομαι...όλες τις ίδιες έχουμε....σε αυτές τις δύσκολες μέρες, πρέπει να κρατηθούμε κοντά στο Θεό και στους ανθρώπους που μας χρειάζονται...ας κοιτάξει ο καθένας μας τον διπλανό του....ας κάνει ο,τι μπορεί....δεν θα το πω για να παινευτώ αλλά για να ενθαρρύνω κάποιον να το κάνει....εχω οικογένεια, δουλεια, παιδιά κλπ κλπ και είμαι εθελόντρια 1 φορά την εβδομάδα στην αποστολικη διακονία ασθενών....όποιος πιστεύει στο Θεό, ας στηρίξει με την παρουσία του αυτήν την ομάδα....είναι καιρός να δρασουμε συλλογικά....να κοιτάξουμε εκεί που πραγματικά πρέπει να κοιτάξουμε....!!!πολλά φιλιά1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τη μία οι εικόνες αυτές δείχνουν θλίψη και μαρασμό από την άλλη όμως δείχνουν μεγαλείο της ψυχής των ζώων και την ανεκτίμητη αφοσίωση τους στον άνθρωπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατρινα μου εισαι πολυ ευαισθητοποιημενη.μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι για οικογενειες και ανθρωπους σαν και αυτους.εχω δει παρομοιο θεαμα αλλα αντι για σκυλο,παιδακι και ηταν μαχαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι να πουμε Θεε μου γι αυτους τους ανθρώπους που και αυτοι έχουν αναμνήσεις ξενοιασιάς και αγάπης. Τα ζώα γι αάλλη μια φορά μας δείχνουν την ανωτερότητα τους δείχνοντάς μας πως δεν κάνουν διακρίσεις και αγαπάνε χωρις ανταλλάγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή